Allmänt Förvirrad Småbarnsmamma

Alla inlägg under juni 2013

Av Annika - 24 juni 2013 15:40

Ibland behöver man piffa upp med lite härliga saker när det är grått och trisst ute. Hittade en kudde, en solros och ett hjärta på vår förmiddagspromenad.

Vi köpte även en massa frukt och grönsaker på torget. Det är verkligen trevligt att gå till söder och torghandla. Underbar frukt trängs med stora knippen sparris och till fantastiska priser.

Av Annika - 23 juni 2013 18:29

Nu har vi kommit hem till underbara Helsingborg efter en härlig långhelg i Åhus. Det har blivit många skratt och mycket god mat (vi kan du och jag mamma). Tack alla som gjorde helgen så mysig.



Myra har hittat sin favoritsten i trädgården i stugan som hon gärna sitter på och tittar på blommorna. Vår egen lilla tjuren Ferdinand.

Av Annika - 23 juni 2013 09:47

Det blev en lugn dag igår. Till och med Myra var lite seg och alla sov länge. Myra tog alla chanser att dansa runt midsommarstången idag igen. Det räckte att vi började sjunga på små grodorna så sprang hon dit och hoppade och skuttade glatt. Kvällen bjöd på ett underbart väder, vi åt fantastiskt gott och satt ute och pratade villor och förskolor till efter midnatt.
Härlig sommarkväll.

Av Annika - 22 juni 2013 09:19

Efter en underbar middag igår med en massa sill och annat gott så var vi så mätta så vi bestämde oss för stt gå en promenad ner till stranden. Himlen var fantastisk och vattnet skvalpade lite sådär härligt avslappat. Barnen hade väldigt gärna hoppat i men vi hann stoppa dem. De får bada i poolen imorgon istället. De kastade stenar istället.
Resten av kvällen satt vi och pratade och lyssnade på musik från campingen och hade det alldeles alldeles underbart.

Av Annika - 21 juni 2013 19:44

Vi har en riktigt klassisk familjemidsommar här i Stugan. I förmiddags klädde vi midsommarstången och fixade med mat, i eftermiddags åt vi jordgubbstårta och sen dansade vi små grodorna runt vår fulsnygga stång. Nu sitter vi mätta och belåtna utomhus efter en underbar middag och tittar när barnen spelar fotboll. Solen skiner och det är 20 grader.
En helt fantastisk midsommar helt enkelt.

Av Annika - 20 juni 2013 13:43

Planen var ju att packa, handla och fixa inför avfärd till stugan ikväll men vädret är för härligt för att vara hemma så jag beslutade att vi går någon timme till stranden. Sen handla och när Myra sover middag så packar jag. Man måste prioritera och idag lockade stranden mycket.

Sagt och gjort, vi hade en härlig stund på stranden och Myra njöt för fullt av att gå och undersöka och upptäcka allt. Vattnet var väldigt kallt men det gick att doppa tårna.

Nu sover hon nöjt och jag ska börja packa.

Av Annika - 20 juni 2013 09:06

Myra och jag ligger fortfarande och drar oss i sängen. Hon med Paddan och jag med en kopp kaffe. Jag försöker skriva ner en lista med allt dom ska göras, handlas och packas inför midsommarhelgen i stugan. Det blir en fullproppad bil som vanligt.

Hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder, fem vuxna och två vilda barn kan bli rätt jobbigt inomhus i en liten stuga och vi hade tänkt stanna till söndag. Mormor och morfar får vila upp sig i en vecka efteråt i så fall. Nä sol vill vi ha!!

Dessa två kommer att ha så kul ihop.

Nä nu är det dags att bege sig till Ålgrändens fisk för att inhandla lite gott att ta med.

Av Annika - 19 juni 2013 11:17

Var är Myra??

Tittut!!!

När det regnar och man inte vill gå ut (jag vill inte men Myra hade säkert velat) då får man hitta på nya saker att göra, som att gömma sig i garderoben och ha kaffekalas. Jag på hoppas på strålande solsken i eftermiddag.

Ovido - Quiz & Flashcards