Allmänt Förvirrad Småbarnsmamma

Alla inlägg under februari 2013

Av Annika - 17 februari 2013 20:13

Vi har varit hos våra underbara vänner på Bjärehalvön, Bobby & Anna och deras gulliga barn. Vi fikade och hade supertrevligt. Myra for runt och lekte med allt och alla och hade hur kul som helst. Hon ritade på deras griffeltavla med stor koncentration. Blivande konstnär kanske?

Vi fick med oss tre kassar kläder till Myra plus flera presenter som var så fina. Tusen Tusen tack. Vi ses snart igen.

Nu vill jag att våra andra vänner, som just nu ligger på BB, ska komma hem och komma till ro så att vi sen kan komma och snusa på nyfödd Bäbis. Stort Grattis!!!

Av Annika - 17 februari 2013 13:13

Igår var jag och tjejgänget mfl hos Mi på inflyttningsfest. Vilken otroligt fin lägenhet hon hade, goda viner och underbara ostar. Snäll som hon är så fick vi se Mello medan de andra tog festen in i köket istället. Glömde ta foto på värdinnan min klant så jag snodde ett foto av henne på Facebook. Tack för en jättetrevlig fest.

Vi gick en liten sväng till Fagans innan vi tog tåget hem igen. Somnade halv tre och halv sju vaknade Myra. Underbart. Hon har snackat långa obegripliga meningar hela förmiddagen och varit hur pigg som helst.

Nu väntar vi bara på att hon ska vakna efter eftermiddagsluren så vi kan åka och fika hos vänner.

Hoppas att ni har en skön söndag.

Av Annika - 14 februari 2013 20:38

Johan kom hem med superfina blommor från Krooks Blomsterverkstad och fantastiskt god choklad från chocolatte. Jättegulligt av honom.

Jag överraskade med skaldjurshjärta (fantastiskt god), räkor och rökta räkor. Aioli och gott vin till det. Myra och jag gav honom ett foto på oss två och Manchester United servetter :-)

Myra åt räkor för fullt och blev upprörd när vi inte skalade dem fort nog. Tossiga tös. Vanlig Barnmat fnyser hon år men räkor... Gourméttjej

Egentligen är det larvigt med alla hjärtans dag men... Det är rätt mysigt också.


Av Annika - 14 februari 2013 14:02

Idag har vi haft full rulle sen vi vaknade. Myra är väldigt nyfiken på allt just nu och dagens upptäckt var en ficklampa. Ojojoj så skoj det var att tända och släcka. Hon låg på magen och lyste in under sängen säkert en kvart. För att inte tala om alla roliga mönster det blev på väggen. Det är fasinerande att se hur något som man själv tar så lätt på kan vara så otroligt spännande och underbart.

Vi har varit på Barnrytmiken i förmiddags. Det är verkligen poppis bland både barn och vuxna. Myra satt hos ledaren när hon hade tänt ett ljus. Väldigt spännande.

Nu sover Myra efter en stor laddning korv stroganoff och jag ska fixa lite till ikväll. Blir inget stort men lite kan man ju alltid fira att det är alla hjärtans dag.

Kram på er alla.

Av Annika - 13 februari 2013 22:17

Men Myra älskar den. Vi spenderade nästan 2 timmar på lekplatsen där hon for runt som ett litet yrväder. Hon undersökte allt och testade allt, gungade, klättrade och sprang runt tjutande av lycka. Själv höll jag på att frysa tårna av mig. Hon blev helsur när vi skulle hem och tjurade i vagnen hela vägen hem.

Vi är lyckligt lottade som har en lekplats nära havet så man ser solnedgången över Danmark. Jag älskar Helsingborg!

Johan tittar på fotboll på ena tvn och jag har precis sett Grey's Anatomy med Beckhams kalsongreklam i pausen i sängen. Kan inte bli mycket bättre än så :-) jo förresten, Johan kom upp med en stor skål popcorn. Härligt.

Av Annika - 13 februari 2013 13:04

Igår kom Mormor och Morfar hit med tåget. Vi hade en jättemysig kväll där vi firade att Johan fyllt år. Vi lagade skaldjurssoppa som Myra var helt tokig i. Hon slevade glatt i dig med underbara ljud, mmmmm. För att inte tala om de goda jordnötterna som morfar bjöd henne på. :-)
De sov över här och de har precis tagit tåget hem igen efter en mysig frukost. Ni måste komma hit snart igen.

Av Annika - 12 februari 2013 10:56

Det händer inte så mycket hos oss just nu. Vi leker, klättrar, skrattar och myser. Igår var vi en jättelång runda på lekplatsen. När vi kom hem kurade vi ihop oss under en filt i soffan och tittade på tecknat.

Fast natten har varit hackig och jobbig. Myra vaknade 1 gång o halvtimmen. Jag tror att det är tänderna. Hon har 4 hörntänder på gång samtidigt och jag märker att hon har det jobbigt. Hon sov till 9.30

Nu ska vi ut en sväng och i eftermiddag kommer mormor och morfar. Jag ska på Ansiktsbehandling och ikväll ska vi äta gott. De stannar över. Myyys.

Av Annika - 10 februari 2013 20:38

Nu har vi kommit hem från en fantastiskt god söndagsmiddag hos svärmor & svärfar. Vi fick tupp med underbara tillbehör och därefter tårta och kaffe. Myra busade med sina kusiner och de spelade väldigt vackert på pianot (slut i öronen). Vi lämnade ett smärre bombnedslag. Stackars svärmor, hon har att göra imorgon. Tusen tack för middagen.

Nu är det sängen och sooooova som gäller.

Skapa flashcards